Ventilatieroosters

Goede ventilatie is van essentieel belang voor een prettige woon- en werkomgeving. Zeker in goed geïsoleerde panden is ventilatie noodzakelijk. Ventilatieroosters bieden een goede oplossing.

Ventilatieroosters zorgen voor een goede luchtkwaliteit in uw pand. Ze maken de aanvoer van frisse lucht en de afvoer van vervuilde lucht mogelijk. Wanneer deze balans is verstoord dan kan vocht niet meer naar buiten en blijft hangen in uw woning of bedrijfspand. Dit kan leiden tot houtrot en/of roest. Om optimale ventilatie tot stand te brengen worden ventilatieroosters geïnstalleerd.

Wij bieden een uitgebreid assortiment ventilatieroosters, in verschillende maten en uitvoeringen, voor zowel uw woning als bedrijfspand. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij informeren u graag verder.

Gecertificeerd VCA-GBO

Uitmuntende deskundigheid

Grote expertise 30 jaar ervaring

Samenwerking met aannemers

Klik hiernaast om direct een offerte aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

© 2019 Copyright HCGlasservice | SEO Webdesign zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing