Offerte aanvragen
Reserveren

Strand activiteiten

Wil je voor je dagje uit met vrienden, familie of collega’s actief op het strand bezig zijn? Dan bieden de strandactiviteiten van De Waterreus uitkomst. Ga met je groep slippers pimpen en steel de show op het strand met jouw eigen gemaakte slippers. Of ga in teams de strijd met elkaar aan om het mooiste zandkasteel te maken met de workshop zandsculpturen. Liever iets actiefs aan het strand doen? Dan kan je gaan voor surflessen. Je krijgt onder professionele begeleiding instructies. Eerst op het land en daarna in de zee.

Slippers pimpen

Wil je komende zomer op het strand van Scheveningen de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Geef jouw slippers een uniek karakter en maak je eigen paar slippers Je kan kiezen uit verschillende teenslippers. Alle materialen waarmee je gaat werken liggen op tafel, waaronder kralen, parels, bedeltjes, glitters, lintjes en nog meer. Gezellig met zijn allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 27,50 p.p.

Zandsculpturen

Een heel bijzondere workshop waarbij u leert hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met zand. In teams gaat u de strijd aan om het mooiste en origineelste zandkasteel neer te zetten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider
Prijs vanaf € 19,50 p.p.

Sea life

In SEA LIFE, gelegen op de boulevard bij het Kurhaus in Scheveningen, maakt u kennis met het leven in de wereldzeeën. In meer dan 45 aquaria ontmoet u onder andere haaien, roggen en zeeschildpadden. Vanaf deze zomer komen er ook pinguïns bij! Ook zijn er lieflijke zeepaardjes, stoere krabben en kreeften en gevaarlijke piranha’s. Geniet voor of na uw bezoek aan SEA LIFE van een heerlijk lunchbuffet bij De Waterreus.
Vanaf 10 personen. Tijdsduur 4 uur.

Prijs vanaf € 28,50 p.p.

Surflessen

Voor iedereen die een A diploma heeft; ga lekker met je vrienden surfen! Je krijgt onder professionele begeleiding instructies. Eerst op het land en daarna in de zee. Na het surfen bij de Waterreus kan je heerlijke frietjes eten met een verkoelend drankje!

Inclusief begeleider.
Prijs vanaf € 25,00 p.p.

Arrangementen

Voor of na een intensieve dag vol activiteiten is iedereen wel toe aan wat ontspanning. Je kan de dag heerlijk beginnen of afsluiten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij strandtent De Waterreus. Denk aan een heerlijk lunch, diner of borrel arrangement. De Waterreus biedt verschillende mogelijkheden die naar eigen wens kunnen worden aangepast.

Bekijk hier al onze arrangementen of hier ons menu.


ALLE arrangementen

Neem contact op

Benieuwd naar wat Waterreus voor jou kan betekenen? Neem contact op om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen zorgt Waterreus voor de perfecte organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.